NYHETER

2010

6 maj

Balou har äntligen fått en egen sida! Klicka på hans namn eller bild på kattsidan!

17 februari

Alla kattungar har flyttat, inga nya planer på gång just nu.

2009

1 november

Herkules är tingad. Nu är det bara superfina cremehanen Hannes kvar, han är utställningsbar. Säljs till sällskap och utställning.
Han är nu 14 veckor.

23 oktober

Henrietta flyttade idag till sin nya familj på Lidingö. Kattungarna är nu 13 veckor, killarna är fortfarande till salu.

11 oktober

Henrietta är nu tingad, har båda killarna kvar till salu. Mindy fick en liten tös, efter en lång förlossning. Tack Anneli och Annicka för allt stöd!!

6 september

Det är full fart i kattungehagen, kattungarna  är nu 6 veckor och fulla av bus. Mamma Kelly sköter sig så bra!

10 augusti

Nu är H-kullen 3 veckor, alla har öppnat ögonen. Det är fortfarande svårt se färgerna, men det är 2 killar och 2 tjejer.

23 juli

Vår H-kull har fötts! Föräldrar är vår Charlie och vår Kelly.
5 kattungar kom till världen men tyvärr klarade sig inte en.
Vi tror att det är 2 flickor (två bruna, alt. en brun och en blå) och 2 pojkar (två röda eller creme)

20 maj

Ny katt i familjen! Denna gången blev det en Maine Coon vid namn Balou! Välkommen!
Nya planer och kattungar
Apollon finns numera under Till Minne

3 januari

Helt ny design utlagd! Gjord av Lisa-Maries Dezign

*************************************************************************

2008

1 september

Har uppdaterat Planer och skrev för några dagar sen i min blogg :o)

9 juni

En liten kattbebis har kommit till världen, Cassandra är superlycklig. Se bloggen.

13 maj

Uppdaterat bloggen och PLANER!

27 april

Charlie är IC!! Se bloggen.

20 april

Nu har Francesca´s Rachel anlänt, se min blogg :o)

3 april

Om ett par veckor flyttar vår nya katt in i huset, nämligen Francesca´s Rachel, en jättesöt blåsköldpaddstabby tjej. Jag har varit inne på att köpa en blåsköldpadda ett tag och kikat runt. De är inte så vanliga. Sen att det blev en blåskölpaddstabby tycker jag är ännu roligare, med tanke på att jag från början ville köpa en tabby. Den här lilla tjejen har en väldigt bra panna, super ögonfärg, små öron, bra tassar och kilar och ett härligt temperament. Ska bli kul ställa ut henne med Mindy!


Francesca´s Rachel kikar fram

1 april

För en vecka sen flyttade Athina till min jobbarkompis Lotta. Beslutet att omplacera henne var jobbigt  men nödvändigt för hon trivdes inte alls här hemma med dom andra katterna, t o m hennes mamma Cassandra var sur och bråkade med henne. Tyckte så synd om henne när man ofta hörde henne morra och fräsa åt nån som var dum mot henne. Nu har en vecka gått och hon har anpassat sig bra hos sin nya familj i Vallentuna. Det finns en äldre kattfröken i familjen också, i början var det en del morrande på båda två, men nu kommer de bra överens. Athina busar, gosar och pratar som aldrig förr. Jättekul att höra! Ska åka och hälsa på henne snart. Här hemma har det lugnat ner sig sen hon flyttade, skönt.

30 mars

Parning sker just nu mellan Cassandra och Charlie! Jättebra planerat av båda, tycker jag med tanke på att vi (jag och Charlie) ju var i Åbo förra helgen, hemma denna helg och sen iväg till Oslo nästa helg på utställning igen. Var lite osäker på om Charlie skulle fixa det, nybörjare som han ju är. Och Cassandra är inte att leka med...Men det går så bra!!! Tror jag :o)

Får väl se om 3 veckor hur det verkar. Spännande och kul med små Convalmore´s kattungar igen!

24 mars

Har uppdaterat bloggen med vår utställningsresa till Åbo, en rolig och givande sådan.

20 mars

Den här sidan uppdateras verkligen inte ofta....bäst är att gå in på min blogg, den uppdateras oftare :o)

Vad har hänt sen sist? Apollon, Cassandra och Charlie är HCM-scannade (14/3) utan anmärkning, skönt. Mindy växer och är lika busig som vanligt. Charlie börjar bli könsmogen, går därhemma och tjoar litegrann och försöker vara herrn i huset, fast då dassar Apollon till honom och så är han som vanligt igen. Det är inget större tjafs hemma men det märks att Charlie försöker klättra i rang. Cassandra vågar han sig inte på, det gör ingen, alla har respekt för henne.  Nu väntar jag på att hon ska börja löpa så får vi se om det blir några kattungar mellan henne och Charlie, vore jättekul!

Imorgon bär det av till Åbo, Charlie ska ställas ut på TUROKs utställning, ska bli spännande! Får väl se om han blir Champion då och sen IC om ett par veckor när vi ska till Norge. Vore nice!

12 januari

Idag kom Mandy hem till oss! Det blev och är fortfarande en del fräs från Cassandra och Athina. Mandy morrar när de fräser, så det är lite rörigt ibland. Apollon och Charlie bryr sig inte så mycket om tjejernas morrande och fräsande. Tror det kommer lugna ner sig om en eller två dagar :o)

6 januari

Det var ett tag sen NYHETER uppdaterades, tänkte det skulle räcka med birmabloggen men tji fick jag av en av mina vänner som sa att jag inte uppdatera hemsidan, eh....

Snart flyttar vår nya katt till oss, en chokladmaskad hona vid namn S*Zemlan´s Amica Amanda, kallad Mandy än så länge. Återkommer med rapport om hur det går.